Monday, January 18, 2010

BIJELO DUGME

Diskografija:

Top (Single, 1974)
Kad Bi' Bio Bijelo Dugme (1974)
Sta Bi Dao Da Si Na Mom Mjestu (1975)
Blues Za Moju Bivšu Dragu (Single, 1975)
Eto! Bas Hoću! (1976)
Koncert Kod Hajdučke Česme (1977)
Lične Stvari (Single, 1979)
Bitanga I Princeza (1979)
Dozivjeti stotu (1980)
Playing The Part / Doživjeti Stotu (Single, 1981)
Uspavanka Za Radmilu M. (1983)
Bijelo Dugme (1984)
Pljuni I Zapjevaj Moja Jugoslavijo (1986)
Mramor, Kamen I Zeljezo (1987)
Ćiribiribela (1988)


1 comment:

  1. Pozdrav, mozete li ponovo na youtube uploadati sve pjesme s albuma Pljuni i zapjevaj moja Jugoslavijo od Bijelog Dugmeta

    ReplyDelete